ALERGII

Afiseaza: 1-21 din 1378 produse

 Filtre

AJUTORUL TĂU ÎN ALERGIILE ALIMENTARE

Este binescunoscut faptul că în ultima perioadă incidența alergiilor în rândul copiilor și nu numai a crescut într-un ritm alarmant. Cauzele? De la poluare care depășește cu mult limitele până la hormonii si antibioticele conținute de carnea animalelor, la substanțele chimice conținute de alimente (pesticide, substanțe chimice pentru intensificarea aromei, a colorii, a gustului, pentru un termen de valabilitate mai mare și lista poate continua). La toate acestea se adaugă excesul de medicamente promovat de industria farmaceutică și permis de cea medicală, în special excesul de antibiotice.

Toate aceste substanțe influențează negativ copilul prin alimentația mamei încă din faza de formare, in stadiul de fetus, și îl predispun la alergii încă de la naștere.


Principalul ”remediu” al alergiilor este evitarea alimentului alergen pentru o perioadă de timp, după care se încearcă reintroducerea acestuia. Așa că grija mamelor este de a găsi un înlocuitor al produsului alergen care sa compenseze atat din punct de vedere nutritiv cât și din punct de vedere al texturii, al gustului alimentul alergen.
 

Noi am categorisit  produsele cu atenție, având grijă să nu se regăsească nici urme din alergenii respectivi:

- produse fără gluten: făină fără gluten ( făina de migdale, făina de cocos, făina de ovăz , de teff, de seminte de dovleac si multe altele), cereale fără gluten ( inclusiv terci de ovăz), pâine fără gluten în diverse combinații și gusturi, paste fără gluten, din diverse cereale valoroase: orez, naut, mei, quinoa, linte și multe altele
- produse fără lactoză: lapte fără lactoză din orez, migdale, soia, smântana vegetală, dulciuri fără lactoză

Propria experiență cu alergiile ne-a făcut să conștientizăm importanța selecției corecte a produselor, a importanței lipsei urmelor de alergeni, motiv pentru care tratăm cu responsabilitate cerințele clienților.

Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!