Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de orez* 68%, gris de orez* 10%, zahar din sfecla de zahar*, vanilie*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica.
Folosim orezul bio ca baza pentru budinca de gris fara gluten. Orezul este natural fara gluten. La moara, avem grija ca orezul sa nu intre in contact cu materii prime care contin gluten in timpul procesului de productie. Acest lucru previne contaminarea cu gluten. Fiecare lot de budinca de gri este analizat in laboratorul fara gluten. In dieta fara gluten se recomanda si calitatea organica, deoarece absenta pesticidelor poate contribui la ameliorarea generala.
Fiecare pachet de budinca de gris bio contine doua plicuri. Fiecare punga face doua portii. Doar lapte sau lapte vegetal trebuie adaugat. Pe ambalaj veti gasi mai multe variante de preparare si retete din bucataria Bauckhof.
Radacinile Bauckhof Mühle dateaza din 1932, cand Eduard Bauck si-a transformat ferma in agricultura biodinamica - Demeter. Cand s-au deschis primele magazine ecologice in 1969, el si alti fermieri Demeter au fondat o companie pentru prelucrarea si comercializarea cerealelor organice. Astazi, pe langa produsele clasice din cereale bio, procesam si comercializam o gama larga de alimente fara gluten.
In Bauckhof Mühle lucram cu ingrediente 100% organice. Cu produse delicioase de zi cu zi pentru intreaga familie, dorim sa ne asiguram ca cat mai mult sol posibil este cultivat ecologic. Credem ca pesticidele nu apartin pe camp sau pe farfurie.
Alte note: fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: zahar crud de trestie bio
Tipul de sare: sare de mare
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|nuci|soia|susan
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1590 Kcal: 375 Grasimi: 0,8g Acizi Grasi Saturati: 0,3g Glucide: 85g Zaharuri: 22g Fibre: 1,6g Proteine: 6,2g Sare: 0,25g