Durata de livrare: 2 zile.
grau dur zdrobit si prefiert. Provine din agricultura ecologica.
Bulgurul se obtine din grau dur, printr-un proces cu mai multe subetape (prefierbere, uscare si macinare) si are un gust usor de nuci. Se obtine din grau dur maruntiut prefiert, preuscat ce a fost prelucrat pana la srot. Se poate utiliza ca inlocuitor pentru paste sau in prepararea diferitor salate sau a unor preparate orientale.
Mod de preparare: se incalzesc 250g boulgour in 500ml pana la fierbere apoi se reduce focul si se lasa pe foc mic 10-15 minute.
Urme de alergeni: soia
Alergeni: grau|grau dur
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1484 Kcal: 351 Grasimi: 2,0g Acizi Grasi Saturati: 0,3g Glucide: 67g Zaharuri: 1,6g Fibre: 7,3g Proteine: 13g Sare: 0,03g