Durata de livrare: 2 - 5 zile
masa de cacao°, zahar din flori de cocos 8%, unt de cacao°, vanilie Bourbon. Provin din 100% agricultura ecologica. ° certificat Hand in Hand HIH.
Comert echitabil, 90% masa de cacao de calitate superioara confera acestei ciocolate bio senzatia sa intensa de gust. Zaharul din nuca de cocos ofera un indiciu delicat de caramel. Cu o topire moale perfecta pentru un tratament ideal! Ciocolata Rapunzel reprezinta cea mai buna traditie de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din cultivarea ecologica.
In plus fata de materiile prime selectate, conching-ul este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor masei cacao, intr-un proces pas cu pas, si confera ciocolatei finetea si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lapte|soia
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 2431 Kcal: 589 Grasimi: 50g Acizi Grasi Saturati: 32g Glucide: 14g Zaharuri: 7,3g Fibre: 15g Proteine: 12g Sare: 0,05g