Durata de livrare: 2 - 5 zile
zahar (zahar integral din trestie de zahar°, zahar din trestie de zahar°), masa de cacao°, unt de cacao°, boabe de cafea espresso° macinate 7%. Provin din 100% agricultura ecologica. °certificat HAND in HAND.
Cu pudra de cacao bio rafinata si boabe bio Espresso prajite - o delicatesa pentru toti fanii Espresso. Ciocolata bio Rapunzel reprezinta cea mai buna traditie de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din cultivarea ecologica. In plus fata de materiile prime selectate, pudra de cacao este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor pudrei de cacao, intr-un proces pas cu pas, si confera ciocolatei finetea sa perfecta si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lapte|soia
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 2369 Kcal: 570 Grasimi: 38g Acizi Grasi Saturati: 23g Glucide: 48g Zaharuri: 41g Fibre: 9,3g Proteine: 4,9g Sare: 0g