Faina de secara integrala.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Faina bio de secara integrala ofera o savoare pura. Secara este dupa grau a doua cea mai importanta cereala pentru obtinerea painii in centrul si estul Europei. Datorita proprietatilor tehnice de coacere ale fainii de secara, se recomanda ca pentru obtinerea painii de secara sa se dospeasca aluatul. Un aluat bun pentru copt se obtine si prin adaugarea fainii de grau sau a celei de spelta. Pentru obtinerea fainii de secara integrala Dennree se macina intreg endospermul, germenii si invelisul bobului de secara. Datorita gustului sau puternic si consistent, aceasta faina este ideala pentru obtinerea painii si a aluaturilor inchise la culoare.
Ideal pentru paine consistenta si checuri gustoase.
Alergeni: secara
Urme de alergeni: lupini, soia, mustar
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1364 Kcal: 326 Grasimi: 1.7g Acizi Grasi Saturati: 0.2g Glucide: 61g Zaharuri: 1.0g Fibre: 9.5g Proteine: <0.01g
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!