Durata de livrare: 2 - 5 zile
faina de soia* prajita. *provine din agricultura ecologica.
Faina de soia bio prajita FARA GLUTEN este fabricata din soia europeana care a fost incalzita usor si macinata fin. In laboratorul nostru de mori fara gluten, analizam fiecare lot pe scara larga pentru a garanta ca este fara gluten. Produsele fara gluten Bauckhof sunt verificate fara gluten dupa fabricare si ambalare in laboratorul fabricii si raportate Societatii Celiace Germane cu o analiza a glutenului. Faina de soia Bauckhof este potrivita pentru nutritia fara gluten pentru boala celiaca si sprue.
Faina bio de soia este bogata in proteine cu gust usor de nuca. In bucataria vegana este folosit ca inlocuitor de oua. Pur si simplu amestecati o lingura de faina de soia cu doua linguri de apa pentru a inlocui un ou.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare punga cu faina de soia bio Bauckhof va asigurati ca tot mai mult teren este cultivat organic si salvat de pesticide. Credem ca pesticidele nu apartin pe camp sau in farfurie. Bun pentru agricultura, bun pentru clima, bun pentru noi toti.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal, neindulcit, fara gluten.
Indulcire: neindulcit
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: Sigla fara gluten a DZG, societatea vegana
Alergeni: soia
Urme de alergeni: nuci|susan|lupin|fructe cu coaja lemnoasa
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1822 Kcal: 436 Grasimi: 21g Acizi Grasi Saturati: 3,3g Glucide: 13g Zaharuri: 5,4g Fibre: 10g Proteine: 45g Sare: <0,03g