Durata de livrare: 2 - 5 zile
41% amidon de porumb*, apa, maia naturala de orez* (faina de orez*, apa), ulei de floarea-soarelui*, 3% faina de porumb*, tarate de psyllium*, proteina din mazare* , faina de in*, drojdie*, dextroza, sare de mare, fibre din mere*, agent de ingrosare: guma de guar*, xantan, faina de orez*, 0,1% ierburi aromatice*. *provenit din agricultura ecologica.
Focaccia bio FARA GLUTEN un rasfat fara grau. Painea noastra in stil ligurian fara gluten impresioneaza prin gustul sau mediteranean si aduce o bucata de Italia in bucataria de acasa. Fie ca o gustare speciala intre mese sau ca o garnitura delicioasa pentru o seara italiana, momentele colorate de gust sunt garantate cu focaccia noastra bio fara gluten. Pur si simplu prajiti scurt sau coaceti timp de 10 minute si bucurati-va de ea proaspata.
Urme de alergeni: lupin|ou|soia|susan
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 774 Kcal: 184 Grasimi: 4,4g Acizi Grasi Saturati: 0,4g Glucide: 30g Zaharuri: 0g Fibre: 7,3g Proteine: 3,0g Sare: 1,3g