Gelatina vegana rosie FARA GLUTEN

Biovegan
7,14 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 14488 Ai nevoie de ajutor? 0742203383 / 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

Agar Agar*, amidon din cartofi*, faina de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere: monopotasiu tartrat.
*provin din agricultura ecologica.

Datorita consistentei rafinate a glazurii de tort Biovegan, fara adaos de zahar, si a culorii sale rosii obtinuta intr-un mod natural se vor evidentia intr-un mod optim fructele de pe tarta.

Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se amesteca in continuare mai des timp de aprox. 10 minute pana ce glazura se raceste si devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).


Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1182

Kcal: 281

Grasimi: 0,2g

Acizi Grasi Saturati: <0,1g

Glucide: 57,9g

Zaharuri: 5,7g

Fibre: 20,4g

Proteine: 1,6g

Sare: 1g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!