Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN 77 g

Biovegan
14,18 RON
Inghetata de vanilie pudra FARA GLUTEN
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: 23504 Ai nevoie de ajutor? 0752210771
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

zahar pudra*, sirop de glucoza*, inulina*, agent de ingrosare: pectina, vanilie macinata* 0,7% agent de ingrosare: faina din boabe de guar*, xantan, faina din samburi de roscove*).

*provine din agricultura ecologic

Cu o reteta imbunatatita de inghetata de vanilie Biovegan, obtineti cea mai buna inghetata de vanilie cu bauturi si crema de soia sau lapte. Cu vanilie de bourbon nobila - fara arome, extracte sau grasimi adaugate. Pur si simplu utilizati mixerul pentru a amesteca lichidul cu continutul plicului, timp de numai 3 minute chiar si fara o masina de inghetata. Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute - fara gheata!

Preparare fara masina de inghetata: Pentru a obtine o inghetata vegetariana amestecati 150 ml bautura rece din soia si 100 ml crema de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel putin 3,5% continut de grasime). Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura intre 3°C si 6°C).

Sfat: Pastrati bautura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox. 30 minute la congelator inainte de utilizare.


Preparare:
1. Se masoara lichidul rece si se toarna intr-un pahar inalt (de aprox. 1,5 l).
2. Lichidul se bate cu un blenderul de mana pe treapta mica timp de ½ minut, astfel incat volumul acestui sa creasca de patru ori (varianta din soia, volum mai scazut). Daca lichidul nu ajunge la volumul acesta, inseamna ca nu a fost suficient de rece.
3. Se opreste blenderul, se adauga continutul plicului in spuma si se omogenizeaza scurt folosind din nou treapta mica a blenderului. Dupa 1 minut utilizati treapta medie, iar dupa inca 1 minut continuati sa bateti compozitia pe treapta cea mai inalta a blenderului pana obtineti o spuma fina, cremoasa.
4. Pentru creatii proprii puteti adauga dupa gust ingrediente in spuma si sa le amestecati usor cu o lingura.
5. Puneti spuma de inghetata intr-un recipient, inchideti-l si pastrati-l la congelator la cel putin
– 18 °C pentru 6 – 8 ore.
Lasati inghetata sa se dezghete putin inainte de a o consuma.

Urme de alergeni: soia, mustar, susan

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1584

Kcal: 374

Grasimi: 0,1g

Acizi Grasi Saturati: 0g

Glucide: 87,3g

Zaharuri: 81,1g

Fibre: 11,6g

Proteine: 0,2g

Sare: 0,06g

Scrie un review


Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!