Mix pentru sos humus dip cu sfecla rosie fara gluten

Biovegan
nou
11,41 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 10064 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

88% faina de naut*, 3,5% sfecla rosie*, sare, zahar brut din trestie*, hrean*, usturoi*, 0,5% piper negru*, pudra de suc de lamaie*. *provin din agricultura ecologica.

Mix-ul bio pentru sos humus dip cu sfecla rosie FARA GLUTEN in calitate organica vegana se amesteca rapid si usor cu apa si putin ulei. Are la baza faina bio de naut si o selectie de condimente fine ce asigura un gust echilibrat. In plus, gustul si culoarea sfeclei ofera momente de placere aromate si vizuale, fie ca sos pentru falafel, paine si legume la gratar, fie ca un tartinat in sandvisuri, Dürüm si turte umplute. Dip-ul de humms bio poate fi rafinat dupa dorinta, de exemplu, cu ierburi proaspete, susan sau o stoarcere de suc de lamaie.

Pentru preparare mai ai nevoie de:

  • 70 ml apa
  • 3-4 linguri de ulei de gatit (30 ml)

Si iata cat de usor este:
Se amesteca continutul ambalajului intr-un castron cu apa si uleiul de gatit pana cand se formeaza o masa cremoasa.

Nota: femeile gravide si copiii sub 3 ani ar trebui sa se evite consumul.

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1026

Kcal: 246

Grasimi: 14g

Acizi Grasi Saturati: 1,3g

Glucide: 22g

Zaharuri: 2,2g

Fibre: 3,8g

Proteine: 5,0g

Sare: 1,3g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!