fulgi de ovaz integrali* fara gluten 71%, fulgi de orez* (orez*, zahar din trestie*, sirop de orez*, sare de mare), fructe de padure uscate* 12% (coacaze*, bucati de mure*, afine*, bucati de capsuni*), bucati de mere* 2%. *provin din agricultura ecologica.
Musli-ul bio din fructe de padure este o delicatesa pentru micul dejun. Un amestec pretios si elegant de coacaze, mure, afine si capsuni. Ptreparat fara stafide, cu bucati de mere care dau o nota acidifianta racoritoare. Toate ingredientele sunt in mod natural fara gluten si sunt amestecate in moara in conditii controlate fara gluten si introduse in pungi.
Musli-ul din fructe de padure bio are gust pur si simplu de la ingrediente. Desigur, pot fi adaugate in preparare si fructe de padure proaspete.
Ovazul bio creste bine in nordul Germanie. Cu musli-ul de ovaz fara gluten, dorim sa promovam cultivarea ecologica a ovazului in regiune. Ovazul pentru muesli este cultivat si procesat in conformitate cu instructiuni stricte, fara contaminare cu gluten. Majoritatea persoanelor cu intoleranta la gluten pot include ovaz fara gluten in dieta lor. Acest lucru se datoreaza faptului ca structura proteica a ovazului este diferita de cea a graului, secarei, speltei si orzului.
Pentru acest musli bio folosim ovaz cultivat organic.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica. Bun pentru biodiversitate, bun pentru clima, bun pentru noi toti.
De fabricatie: Ovazul pentru boabele noastre de muesli de ovaz bio fara gluten este cultivat intr-un proiect special de fermieri parteneri pe termen lung. Atat in cultivare, cat si in procesare, ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. Pentru fulgii de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: Spicul de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana
Alergeni: ovaz
Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|nuci|susan
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1516 Kcal: 359 Grasimi: 5,0g Acizi Grasi Saturati: 0,8g Glucide: 63g Zaharuri: 11g Fibre: 8,3g Proteine: 11g Sare: 0,16g