Durata de livrare: 2 - 5 zile
fulgi integrali de ovaz 35%, stafide uleiate 18% (stafide, ulei de floarea-soarelui), fulgi integrali de grau 9%, fulgi de orz 9%, samburi de floarea-soarelui 9%, alune de padure 7%, seminte de in, hrisca, susan 4%. Provin din 100% agricultura ecologica.
Fulgi valorosi de ovaz si grau bio din zone de productie autohtone ce confera energie prin carbohidrati sanatosi. Stafidele din proiectul RAPUNZEL Turcia confera o aroma dulce fructuoasa, fara adaos de zahar. Alunele de padure prajite si hrisca crocanta intregesc gustul crocant si fructuos.
Acesta este modul in care müsli-ul organic a inceput: bucurati-va de musli clasic! De la anii de pionierat, acest original a fost produs cu o reteta nemodificata. In acel moment, müsli-ul a fost amestecat cu atentie manual in bucataria fermei din Allgäu. Chiar daca cerealele sunt umplute si ambalate mecanizat astazi, reteta si ingrijirea in productie au ramas. Fulgii de cereale integrate cu fructe integrate ofera energie de lunga durata prin carbohidratii complexi.
Intrebuintare:
se prepara simplu si repede cu lapte, iaurt, bautura de orez sau suc de fructe, si se orneaza cu fructe proaspete.
Indulcire: dulceata proprie fructelor
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alergeni: alune de padure|grau|orz|ovaz|susan
Urme de alergeni: arahide|fructe cu coaja lemnoasa
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 1170 Kcal: 423 Grasimi: 19g Acizi Grasi Saturati: 2,4g Glucide: 45g Zaharuri: 14g Fibre: 12g Proteine: 12g Sare: <0.01g Fier: 2,9mg(21%) Magneziu: 141mg(38%) Zinc: 2,8mg(28%) Vitamina E: 6,4mg(53%) Vitamina B1: 0,38mg(35%) Vitamina B6: 0,35mg(25%)