samburi de caise 50%, migdale 50%.
100% agricultura ecologica.
Bogata in magneziu, zinc, vitamin B1 si vitamin E.
Puternic, aromatic, cu gust intensiv de prajit, pasta se foloseste pentru copt, prajituri cu nuci, aperitive din legume, dressinguri etc.
Urme de alergeni: arahide, migdale, nuci de macadamia, nuci de caju, susan, alune de padure, lupine, lapte
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 2608 Kcal: 631 Grasimi: 53g Acizi Grasi Saturati: 3,9g Glucide: 6,8g Zaharuri: 4,4g Fibre: 10g Proteine: 26g Sare: <0,01g Magneziu: 220mg 59% DZR Zinc: 4,1mg 41% DZR Vitamina E: 4,9mg 41%* DZR Vitamina B1: 0,54mg 49% DZR
Alergeni: migdale
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!