mar*78%, nectar de mar 14%, masa de catina 8%
*provine din agricultura ecologica
Pentru iaurt, branza de vaci, clatite, vafe, budinca de orez, deserturi sau pur.
Pe vremea bunicii, atunci cand nu erau conservanti si aditivi, fructele erau conservate prin fierbere. Cu cat este mai mult fructul fiert, piureul de fructe devine mai dulce si mai ferm. Urmand aceasta procedura traditionala, lucram inca si astazi la producerea pulpei clasice de fructe. Folosirea de soiuri bune de mere vechi si consumul ridicat de fructe garanteaza dulceata naturala. Pulpa de mere este rafinata cu catina alba.
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 317 Kcal: 75 Grasimi: 0.3g Acizi Grasi Saturati: 0.1g Glucide: 18g Zaharuri: 15g Fibre: 1.0g Proteine: <0.5g Sare: <0.03g
Comparare
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.
A fost adaugat la favorite!