Caracteristici: produs bio, vegan, garanta fara gluten Gramaj: 150g Descriere produs: paine fara gluten crocanta realizata cu faina de quinoa care da painii o aroma unica. Fine si usor prajite Le Pain des Fleurs Priméal va vor uimi cu textura lor crocanta. Continut ridicat de fier, proteine si fibre ofera 32% din doza zilnica recomandata de magneziu. Paine crocanta fara drojdie, lactate, oua, grasimi sau arome reprezentand o compozitie ideala pentru intoleranta la gluten! Ingrediente: faina de orez semiintegral* , faina de quinoa* (40%), zahar integral din trestie (<2%), sare marina * ingrediente provenite din Agricultura Ecologica Utilizare: poate fi consumata simplu ca paine sau biscuiti sau cu adaosuri dulci ( gem , miere .. ), cimbru sau alte produse tartinabile. Origine: Agricultura UE/non UE. Fabricatie: Franta Alergeni: 0 Produs bio garantat fara gluten Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina . Certificare fara gluten: AFDIAG FR-011-056, Nutriscore A, Certificare Bio: FR-BIO-01 Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG) www.afdiag.fr, ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite. Brand special creat de producatorul francez Euro-Nat, va ofera delicioasa paine crocanta organica, garantata 100% fara gluten, oua, grasimi si arome. Usor tartinabila aceasta paine gustoasa este prezenta in nu mai putin de 20 variante cu: quinoa, hrisca, castane, cocos, ceapa, multicereale, alune tigrate, porumb, ovaz, cacao, orez negru, naut, linte verde, tomate si paprika, cocos si curry sau smochine, in pachete de 150 si 300g.