10 idei de sandwich pentru școală

10 idei de sandwich pentru școală

Pentru că a început școala, vă venim în ajutor cu 10 idei de rețete de sandwich-uri delicioase și rapide! Pregătirea pachețelului de prânz pentru cel mic nu ar trebui sa fie o bătaie de cap. Dacă nu aveți destul timp și copilul dumneavoastră este puțin pretențios, aceste sandwich-uri cu singuranță vor fi pe placul lui.

1. Sandwich cu șuncă presată și brânză ceddar

Dintre toate sandwich-urile pentru școală, șunca și brânza sunt probabil cele mai frecvente. Pâinea albă este o bază excelentă pentru acest sandwich ușor. Pur și simplu puneți puțină maioneză pe felia de pâine, apoi adăugați șunca presată și brânza ceddar. Pentru maioneză puteți folosi și înlocuitor, cum ar fi piure de avocado sau humus. Adăugați și câteva frunze de salată iceberg pentru un gust satifsfăcător.

2. Sandwich cu curcan

Sandwich-urile cu curcan sunt o altă opțiune simplă de luat în considerare. Brânzeturile elvețiene sau brânza cheddar sunt adesea asociate cu aceste sandwich-uri. Se amestecă un pic de boia afumată în maioneză pentru o aromă deosebită ce se potrivește perfect cu brânza și curcanul.

Puteți adăuga în plus:

  • Felii de mere
  • Marar sau felii de muraturi dulci
  • Mustar cu miere
  • Hummus
  • Avocado
  • Spanac
  • Salată verde

3. Sandwich cu ton și brânză

Pregătiți un sandwich cu ton și brânză într-un mod simplu și delicios, cum și-ar dori copilul dumneavoastră. Pur și simplu deschideți și scurgeți o cutie de ton, amestecați-o cu maioneză și întindeți-o pe pâine de grâu. Completați cu felii de brânză cheddar, apoi adăugați o altă felie de pâine . Personalizați sandwichul cu ton și brânză al copilului dvs. în diferite moduri:

  • Adăugați felii de măr pentru o textură dulce și crocantă
  • Faceți din această idee simplă de sandwich pentru școală un prânz copios folosind o rulouri în loc de felii de pâine.
  • Puneți iaurt grecesc în loc de maioneză
  • Adăugați suc de lămâie în amestecul de ton pentru o aromă revigorantă
  • Tocați mărar sau murături  și adăugați-le în amestecul de ton

4. Sandwich cu salată de pui

Poate că copilului dumneavostră nu îi place tonul sau poate că aveți resturi de pui gătit care așteaptă să le pregătiți pentru prănz. Tăiați bucățile de pui și amestecați-le cu maioneză, muștar Dijon, ceapă verde și țelină. Condimentați cu sare și piper, după gust. În loc de maioneză, puteți folosi avocado cu suc de lămâie, apoi amestecați totul pentru a obține o salată de pui mai proaspătă.

Folosiți pâine integrală și adăugați peste salata de pui murături și salată verde. Dacă copilului dumneavoastră îi place spanacul, îl puteți folosi în loc de salată verde.

5. Salată de ouă pe pâine integrală

Salata de ouă este un prânz de care toată lumea din familie se poate bucura, inclusiv copilul dumneavoastră. Fierbeți ouăle și separați albușul de gălbenuș. Tocați albușurile fierte și zdrobiți gălbenușului, după care le amestecați cu maioneză și muștar. Condimentați cu sare și piper. Puneți amestecul pe pâine integrala și adăugați câteva frunze de salată.

Puteți înlocui maioneza cu iaurt grecesc și adăugați diferite ingrediente în sandwich:

  • Felii subțiri de ceapă verde
  • Țelină tăiată cubulețe
  • Mărar proaspat tocat
  • Boia de ardei dulce

6. Omletă de pesto cu ou

Dacă aveți timp dimineața, amestecați un ou cu un pic de pesto și puneți-l într-o tigaie pentru a pregăti o omletă. Luați o felie de pâine integrală, acoperiți pâinea cu mozzarella mărunțită și roșii uscate, apoi adăugați omleta. Presărați mai multă brânză și deasupra puneți cea de a doua felie de pâine, apoi prăjiți sandwichul în tigaie timp de un minute pe ficare parte, până pâinea devine aurie.

7. Bacon, salată verde și roșii

Aceasta este printre cele mai gustoase sandwich pentru școală. Așa cum ați face pentru alte sandwich-uri, întindeți maioneza pe pâine albă și acoperiți cu frunze de salată, roșii, bacon și mai multe frunze de salată. Salata verde va ține roșiile departe de pâine, astfel pâine nu se va înmuia.

Dacă copilului dvs. nu îi place maioneza, o puteți elimina și salata verde o puteți înlocui cu frunze de spanac.

8. Deliciu cu unt de banane și arahide

Dacă doriți un sandwich cu fructe pe care copilul dumneavoastră să îl adore, combinația de banane și unt de arahide este perfectă. Folosiți pâine de grâu cu puțină miere pentru un prânz dulce. Tot ce trebuie să mai faceți este să întindeți untul de arahide pe cele două felii de pâine și să puneți un strat de banană feliată.

V-am pregătit și o  alternativă delicioasă, dacă doriți să îi pregătiți copilului dumneavoastră acest sandwich de două ori în aceeași săptămână. Puteți înlocui untul de arahide cu unt de migdale.

9. Cremă de brânză cu felii de castraveți

Un sandwich foarte rapid și gustos este cel cu cremă de brânză. Pe o feli de pâine integrală întindeți uniform crema de brânză, apoi puneți peste acesta felii de castravete tăiate subțiri. și puneți deasupra cea de a doua felie de pâine. Condimentați cu puțină sare, piper și granule de usturoi. Opțional, puteți adăuga și cateva frunze de salată și o felie de roșie. Tăiați sandwich-ul în bucăți mici.

10. Pui cu parmezan

Puteți foarte ușor să transformați o cină într-o masă de prânz. Prăjiți câteva pepite congelate de pui. Puneți-le calde în chiflă și adăugați parmezanul și o felie de mozzarella. Puteți înlocui pepitele și cu piept de pui la gratar.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!