Batoane vegane cu fructe de pădure

Batoane vegane cu fructe de pădure

Pentru că fructele de pădure conțin un număr ridicat de vitamine, fibre, antioxidanți și ne ajută să ne mențiem o bună sănătate, ne-am gândit să vă prezentăm o rețetă ce le are ca ingredinte. O gustare ușoară, dulce și sățioasă pe care vă invităm să o încercați: BATOANE VEGANE CU FRUCTE DE PĂDURE!

Ingrediente

CRUSTĂ:


UMPLUTURĂ:


Mod de preparare:

  1. Într-un robot de bucătărie se pune uleiul de cocos, ovăzul, făina, zahărul pudră, zahărul brun și apa. Se amestecă până se formează un aluat consistent, după care se răstoarnă totul într-un bol mare. Se acoperă cu o folie de plastic și se pune la frigider.
  2. Preîncălziți cuptorul al 200 de grade.
  3. Într-o oală mare adăugați fructele de pădure, zahărul pudră și amestecați. Se aduce la fierbere, după care reduceți focul. Se adaugă amidonul de tapioca și amestecați compoziția. Lăsați compoziția să fiarbă până se îngroașă, aproximativ 10-12 minute. Odată gata, se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
  4. Tapetați o tavă cu hrârtie de copt. Scoateți aluatul din frigider și împățiți-l în două. Prima ucată se întinde uniform și se așează în tava de copt. Se pune la copt timp de 8-10 minute sau până când aluatul se face auriu.
  5. Turnați umplutura deasupra aluatului. Aluatul rămas se rupe și se fărămițează și se presară peste umplutura de fructe până este acoperită complet. Se pune la copt din nou timp de 12-15 minute sau până s-a rumenit.
  6. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească timp de 10 minute. Se taie sub formă de batoane, iar acestea se pun la frigider timp de 2-3 ore înainte de servire.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!