Dieta ketogenică poate fi o provocare, în special pentru gurmanzi, deoarece implică eliminarea multor alimente, în special a dulciurilor. Din fericire, există înlocuitori pentru dulciurile clasice care îți permit să te bucuri de gustul dulce și în același timp să respecți regulile dietei. Vă prezentăm rețeta de biscuiți keto cu ciocolată BeKeto, o alegere excelentă când vine vorba de un dulce permis în dietă.
Ingrediente:
- 150 g făină de migdale
- 1 ou
- 80 g unt (la temperatura camerei)
- 50 g eritritol
- o ciocolată BeKeto™ Chocolate Classic Dark
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingurita extract de vanilie
- un praf de sare
Mod de preparare:
- Se preîncălzește cuptorul la 180°C și se tapetează o tavă cu hârtie de copt.
- Într-un castron mare, se adaugă untul la temperatura camerei și eritritol. Bateti timp de 4-6 minute.
- Se adaugă extractul de vanilie și oul și se mixează până când se uniformizează.
- Într-un castron separat, se amestecă făina de migdale, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se adaugă peste prima compoziție și se amestecă până se omogenizează.
- Tăiați ciocolata BeKeto în bucăți mici, apoi amestecați-o ușor cu aluatul.
- Se Împarte aluatul în 12 bucăți pe care le puneți pe foaia de copt.
- Se pune tava la cuptot și se coace timp de 8-10 minute sau până biscuiții s-au rumenit.
Poftă bună!
Valori nutriționale: 116 kcal/biscuite
Grăsimi: 10,7 g
Carbohidrați: 2,3 g
Net carbohidrați: 1,8 g
Proteine: 2,8 g