Dacă îți place cocosul și ciocolata, atunci această rețetă keto este pentru pentru tine: bomboane cu cocos, un deliciu care nu are cum să nu-ți placă, potrivită pentru dieta ketogenică, pentru diabetici cât și pentru vegani!
Încercați această rețetă atunci când vreți să mâncați ceva special! Fără carbohidrați, fără zahăr!
Ingrediente:
- 200 g nucă de cocos rasă
- 70 g ulei de cocos
- 170 g lapte de cocos
- 2 linguri de eritritol
- 200 g picaturi de ciocolata neagra fără zahăr
- 1 lingura ulei de cocos
Mod de preparare:
- Amestecați nuca de cocos și eritritolul într-un bol.
- Topiți uleiul de cocos și adăugați-l peste amestecul de nucă de cocos. Se amestecă bine cu o lingură.
- Apoi adăugați laptele de cocos și amestecați până se omogenizează.
- Lăsați compoziția să se așeze timp de 5-10 minute, deoarece nuca de cocos deshidratată o să absoarbă complet umezeala.
- Formați cu mâinile aproximativ 20 de biluțe mici și așezați-le pe un platou. Puneți biluțele la congelator pentru aproximativ 1 oră.
- Pentru stratul de ciocolată, puneți la topit la bain-marie bănuții de ciocolată împreună cu uleiul de cocos sau la microunde.
- Acoperiți biluțele de cocos cu ciocolata topită și ați obținut niște bomboane delicioase!
Poftă bună!