Pentru că ne placem nuca de cocos și din când în când merităm să ne răsfățăm cu ceva dulce, v-am pregătit o rețetă de bomboane raffaelo fără zahăr, vegane, ce nu necesită coacere. Este un preparat rapid, ușor de făcut, cu ingrediente sănătoase!
Vă invităm să o încercați!
Ingrediente:
- 100 ml cremă de cocos
- 200g fulgi de cocos
- 35 migdale/alune
- 70ml sirop de arțar
- Fulgi de cocos extra pentru decor
Mod de preparare:
- Într-un bol se pune crema de cocos, siropul de arțar și fulgii de cocos. Se amestecă bine până se omogenizează.
- Preîncălziți cuptorul. Puneți migdalele într-o tavă de copt și le băgați la cuptor pentru 10 minute sau până încep să se rumenească. ( opțional)
- Din aluatul obținut începem să facem biluțele. În fiecare biluță puneți câte o migdală, după care o dați prin fulgii de cocos. Se lasă la frigider pentru a se așeza compoziție.
Poftă bună!