Brioșe cu dovleac

Brioșe cu dovleac

Această rețetă de brioșe rapidă este ideală pentru un mic dejun sățios sau drept gustare pe timpul zilei. Nouă ne-a plăcut și vă invităm să o încercați!

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul al 200 grade C. Tapetați o tavă de brioșe de 12 forme cu hârtie de copt pentru brioșe. Puneți într-un bol mare făina, praful de copt, zahărul tos și zahărul brun. Mixați bine totul până se omogenizează.
  2. Se amestecă piureul și ouăle într-un castron mare, peste care se adaugă amestecul uscat și untul topit. Se mixează timp de câteva minute până se topește zahărul.
  3. Se pun la copt timp de 15 minute sau până când devin aurii și trec testul scobitorii.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!