Această rețetă de brioșe rapidă este ideală pentru un mic dejun sățios sau drept gustare pe timpul zilei. Nouă ne-a plăcut și vă invităm să o încercați!
Ingrediente:
- 225g făină
- 2 lingurițe praf de copt
- 1 lingură de scorțișoară măcinată
- 100g zahăr tos
- 50g zahăr brun
- 200g piure de dovleac
- 2 ouă mari ( sau înlocuitor vegetal de ou)
- 125g unt topit ( sau ulei de cocos)
Mod de preparare:
- Preîncălziți cuptorul al 200 grade C. Tapetați o tavă de brioșe de 12 forme cu hârtie de copt pentru brioșe. Puneți într-un bol mare făina, praful de copt, zahărul tos și zahărul brun. Mixați bine totul până se omogenizează.
- Se amestecă piureul și ouăle într-un castron mare, peste care se adaugă amestecul uscat și untul topit. Se mixează timp de câteva minute până se topește zahărul.
- Se pun la copt timp de 15 minute sau până când devin aurii și trec testul scobitorii.
Poftă bună!