Brioșe cu cartof dulce, avocado și spanac

Brioșe cu cartof dulce, avocado și spanac

Cartoful dulce, un avocado bine copt și frunzele de spanac  fac din această rețetă de  brioșe o gustare delicioasă! Dacă vreți să mâncați ceva gustos și rapid, vă invităm să o încercați.

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Așezați cartoful dulce într-un vas rezistent la căldură, acoperiți cu folie alimentară și încălziți-l în cuptorul cu microunde timp de 8 minute sau până când este foarte moale. Se lasă să se răcească complet.
  2. Într-o formă de brioșe puneți hârtia de copt. În cazul în care nu aveți, puteți doar să ungeți fiecare formă cu foarte puțin ulei.
  3. Tăiați o treime din cartoful dulce în bucăți chiar mai mici, iar restul dați-l deoparte. Puneți cartoful dulce, pulpa de avocado, spanacul, migdalele, mămăliga din griș, siropul de arțar, cele trei ouă, praful de copt, bicarbonatul de sodiul, băutura de orez și un praf de sare în vasul unui robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează complet.
  4.  Împărțiți amestecul uniform în formele de brioșe și presărați peste fiecare în parte câteva bucățele din cartoful rămas, brânza feta, semințele și un praf de boia dulce.
  5. Puneți tava la cuptor. Coaceți timp de 22 de minute la 180 ° C sau până când se rumenesc și trec testul scobitorii. Lăsați-le să se răcească 5 minute înainte de a le servi.

Poftă  bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!