Chec cu banane – fără ou

Chec cu banane – fără ou
 Această rețetă este minunată,  ușor de făcut și cei mici o vor adora. O mâncare perfectă pentru micul dejun, servită alături de o cafea, un ceai sau cu unt de arahide.

  • Timp de preparare: 10 minute
  • Timp de gătire: 40 minute

Ingrediente:

  • 3 banane mari coapte




Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 grade. Cojiți cele 3 banane și zdrobiți-le bine cu o furculiță, apoi amestecați-le bine cu 75ml ulei și 100g zahăr brun până ce se omogenizează.
  1. Adăugați 225g de faină, 3 lingurițe de praf de copt și 2 linguri de scorțișoară și combinați-le bine. La final adăugați cele 50g de fructe uscate sau nuci, după preferință.
  2. Puneți hârtie de copt într-o tavă de copt pâinea și ungeți-o cu foarte puțin ulei. Turnați compoziția în tavă și o puneți la cuptor timp de 20 de minute, după care o acoperiți cu o folie și lăsați la copt încă 20 de minute sau până trece testul scobitorii.
  3. Scoateți tava din cuptor și lăsați checul să se racească puțin înainte de a-l tăia. Este delicios servit proaspăt, dar lăsat până a doua zi își formează o textură puțin lipicioasă, făcându-l și mai gustos.
 
POFTA BUNA!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!