Cheesecake cu lămâie- vegan

Cheesecake cu lămâie- vegan

Ați vrea să mâncați un dulce sănătos? V-am pregătit o rețetă de tort fără coacere, fără lactate și fără gluten, îndulcit cu doar puțin sirop de agave. Un desert vegan cu lămâie, pe care familia îl va adora!

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

  1. Puneți nucile caju într-un castron mare, turnați peste acestea apă clocotită și lăsați-le la macerat timp de o oră. Între timp facem blatul. Puneți migdalele decojite, curmalele, uleiul de cocos și un praf de sare într-un blender. Blenduiți-le până se omogenizează.
  2. Ungeți o forma de tartă de 23 cm cu ulei de cocos. Turnați în aceasta compoziția pentru blat și lăsați-o la frigider pentru o jumătate de oră.
  3. Strecurați bine de apă nucile caju și puneți-le în blenderul curățat. Adăugați siropul de agave, uleiul de cocos, laptele de migdale, zeama și coaja rasă de la două lămâi. Păstrați un sfert din coaja rasă de la o lămâie pentru ornare. Blenduiți până se formează o pastă omogenă.
  4. Scoateți forma de tartă de la frigider și peste blat turnați compoziția obținută. Tortul se lasă la răcit în frigider pentru aproximativ două ore. Înainte de a-l servi, presărați peste acesta coaja de lămâie.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!