Ciuperci umplute- rețetă keto

Ciuperci umplute- rețetă keto

Ciupercile sunt o sursă bogată de fibre, proteine și antioxidanți, cu conținut scăzut de calorii. Acestea aduc doar beneficii organismul, drept pentru care ne-am gândit să vă pregătim o rețetă gustoasă, sănătoasă și ușor de făcut.

Ingrediente:

  • 4 ciuperci mari
  • 100g gorgonzola sau alt tip de brânză, răzuită
  • 25g nuci, prăjite și tocate mărunt
  • 4 crenguțe de cimbru
  • unt tăiat în bucăți mici
  • frunze de rucola, pentru decor

Mod de preparare:

  1. Încălziți cuptorul la 200 grade C. Aranjați ciupercile pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Presărați peste acestea brânză, nuci, crenguțe de cimbru și unt.
  2. Puneți tava la cuptor și gătiți-le timp de 10 minute, până s-a topit brânza și ciupercile s-au înmuiat.
  3. Se scot din cuptor și se presară peste acestea frunze de rucola.

Poftă bună!

 

Valori nutrționale/100g :

  • Kcal: 181
  • Grăsimi: 16g
  • Saturate: 7g
  • Carbohidrați: 1g
  • Zaharuri: 0g
  • Fibre: 2g
  • Proteine: 9g
  • Sare: 0,99g

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!