Curry cu năut-vegan

Curry cu năut-vegan

Acest curry cu năut vegan aduce în casa dumneavoastră un iz de mâncare indiană inconfundabil .Se combină perfect cu o porție de orez fiert, însă dacă sunteți un consumator de carne, aceste legume sunt garnitura  ideală.

Ingrediente:

  1. Pentru sos:

 

2.Pentru curry:

Se servește cu orez și lime.

Mod de preparare:

  1. Pentru a face sosul, într-o tigaie puneți două linguri de ulei și lăsați să se încălzească bine. Adăugați ceapa tăiată solzișori, lingurița de chilli și gătiți până se înmoaie ceapa, aproximativ 8 minute.
  2. Într-un robot de bucătărie, combinați 6 căței de usturoi, 1 linguriță de ghimbir, 1 lingură de coriandru măcinat, 2 linguri de chimen măcinat, 1 lingură de ulei, 1 lingură garam masala, 2 linguri de pastă de roșii, jumătate linguriță de sare și ceapa prăjită. Mixați totul până se formează o pastă netedă- adăugați puțină apă dacă vi se pare prea groasă.
  3. Puneți pasta într-oală și gătiți-o la foc mediu-mare timp de 2 minute, amestecând constat pentru a nu se lipi.
  4. Adăugați în tigaie cele două cutii de năut, scurse bine și o cutie de roșii decojite. Fierbeți totul timp de 5 minute sau până scade zeama.
  5. După ce a scăzut zeama, adăugați crema de cocos cu puțină apă și gătiți totul încă 5 minute, apoi puneți 20g coriandru măcinat și 100g spanac și lăsați preparatul pe foc, amestecând constand, până se gătesc bine frunzele de spanac.
  6. Puteți servi preparatul alături de orez, sau carne, peste care puteți stoarce zeama de la o jumătate de lime.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!