Fursecuri din ovăz cu alune

Fursecuri din ovăz cu alune

Pufoase și delicioase, aceste fursecuri din ovăz conțin sirop de mere și arțar în loc de zahăr. Sunt pline cu alune de pădure, care sunt o sursă bună de vitamine și minerale. Vă invităm să le încercați!

Ingrediente:



Mod de preparare:

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 grade C și tapetați o tavă de copt cu hârtie de pergament. Într-o tigaie mică puneți untul și siropul de arțar și lăsați-le să se topească împreună, apoi adăugați mărul și gătiți-l la foc mediu amestecând constant până se înmoaie. Se adaugă ulterior scorțisoara și stafidele.
  2.  Amestecați ovăzul, făina și alunele într-un bol, peste care se adaugă mărul și apoi oul. Se amestecă toate ingredientele până se omogenizează.
  3. Din aluatul obținut formați aproximativ 9 biluțe care se vor presa ușor până au forma unor discuri. Se pun în tavă și se lasă la copt timp de 18-20 de minute până devin aurii.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!