Ingrediente si produse bio

Tot ce trebuie să știi despre bulgur
Tot ce trebuie să știi despre bulgur
CE ESTE BULGURUL? Îl vei găsi sub formă de bile, asemănător ca aspect cu grisul, dar deși are originea grâului, se obține într-un mod diferit. Este cunoscut și sub numele de grâu spart, bulgur sau grâu bulgurl și există galben și roșu. Această cereală, de fapt, se obține prin gătirea boabelor de grâu, punându-le la uscat și apoi spargerea lor (din acest motiv este cunoscută și sub denumirea... Citeste mai mult
Afine - beneficii si proprietati
Afine - beneficii si proprietati
Daca o proprietate trebuie evidentiata dintre multele pe care le au afinele, (micile fructe de padure albastru inchis sau rosu care au cucerit lumea), este continutul lor ridicat de antioxidanti, substante care previn imbatranirea celulelor si ofera multiple beneficii pentru sanatate. Departamentul pentru Agricultura al Statelor Unite il listeaza drept alimentul cu cea mai mare putere antioxidanta dintre cele 40 de fructe analizate, datorita actiunii... Citeste mai mult
12 surse naturale de fier
12 surse naturale de fier
Fierul este un mineral important, care necesită să fie consumat în mod regulat, deoarece corpul nu îl poate produce singur. Iată 12 surse naturale de unde să-ți asiguri cantitatea zilnică necesară. Fierul este un element nutritiv esențial pentru organismele vii, necesar pentru producerea hemoglobinei (substanță care conferă culoarea roșie a sângelui), a mioglobinei (pigmentul roșu din mușchi), precum și unor enzime.... Citeste mai mult
Cele mai bune alimente pentru creier și memorie
Cele mai bune alimente pentru creier și memorie
Creierul tău este cea mai importantă parte din organism – el este centrul de control, cel care îți menține inima să bată și plămânii să respire. Tot el îți permite să te miști, să simți și să gândești. Îți spunem mai jos ce alimente să consumi ca să îl menții în condiții optime. Alimentele pe care le consumi joacă un rol foarte important în menținerea sănătății creierului... Citeste mai mult
Orez- beneficii și rețete
Orez- beneficii și rețete
Orezul este un aliment de bază pentru mai mult de jumătate din populația lumii datorită faptului că este extrem de sănătos, dar și sățios. Orezul poate avea mai multe forme, culori,dar si dimensiuni. Culoarea lui naturală după recoltare este maronie, dar odată îndepărtat stratul exterior, este de culoare albă. Există mii de tipuri de orez, dar,la bază, acestea se încadrează în două categorii: alb sau brun. Există... Citeste mai mult
8 alimente care ți-ar putea fi de ajutor dacă suferi de alergie respiratorie
8 alimente care ți-ar putea fi de ajutor dacă suferi de alergie respiratorie
Dacă suferi de alergii respiratorii, ia în calcul să consumi aceste alimente care îți pot ameliora simptomele. Totuși, nu uita că vizita la un medic specialist este cea mai importantă. Ghimbir Multe dintre simptomele alergice neplăcute sunt probleme inflamatorii, cum ar fi inflamarea și iritarea căilor nazale, a ochilor și a gâtului. Ghimbirul poate ajuta la reducerea acestor simptome în mod natural. Într-un... Citeste mai mult
Quinoa- beneficii și idei de rețete
Quinoa- beneficii și idei de rețete
În ultimii ani, quinoa a devenit cunoscută ca un adevărat superaliment, ușor de inclus în orice dietă și plin de nutrienți. Fiind un aliment ce nu conține gluten, quinoa poate fi introdusă și în alimentația copiilor începând de la vârsta de 8 luni, fiind ușor de digerat și foarte sățioasă. Conține mai multe proteine decât ovăzul, porumbul, orezul și orzul și are și un conținut valoros... Citeste mai mult

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!