Macarons cu cocos

Macarons cu cocos

Cu doar câteva ingrediente puteți să faceți această rețetă cu cocos delicioasă! Aceste macarons sunt ideale lângă o ceașcă de ceai sau o cafea fără zahăr.

Ingrediente:


Mod de preparare:

  1. Într-un castron mare se bat albușurile împreună cu zahărul timp de 2-3 minute până când sunt spumoase, iar zahărul s-a topit. Adăugați nuca de cocos, un praf de sare și vanilia, apoi amestecați până se omogenizează. Se lasă să se așeze timp de 10 minute.
  2. Preîncălziți cuptorul la 170° C, tapetați o tavă cu hârtie de copt, după care faceți biluțe compacte din câte o linguriță de aluat și se așează în tava pregătită. Coaceți timp de 10-12 minute sau până când aluatul devine auriu.
  3. Se scot prăjiturile din cuptor și se lasă la răcit. Topiți ciocolata într-un vas termorezistent la bain marin sau în cuptorul cu microunde timp de 20 de secunde. Turnați ciocolata topită într-un vas mic, apoi înmuiați fundul fiecărei prăjituri răcite în ciocolată, ștergând orice urmă de exces. Așezați-le într-o tavă, pe o foaie de copt, cu partea de ciocolată în sus, apoi lăsați-le la frigider pentru 20 minute sau până când ciocolata s-a întărit.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!