Paella- rețetă vegană

Paella- rețetă vegană

Cu siguranță nu aveți nevoie de pui sau fructe de mare pentru a vă bucura de o paella gustoasă. Această paella vegană cu ardei gras, anghinare, tofu afumat, dovlecel și măsline este delicioasă și foarte ușor de făcut! Este cina de vară perfectă.

Ingrediente

Mod de preparare:

  1. Încălziți puțin ulei într-o tigaie mare și prăjiți cubulețele de tofu afumate la foc mediu până se rumenesc pe toate părțile, după care se ia de pe foc.
  2. Se încălzește puțin ulei în aceeași tigaie și se călește ceapa și usturoiul timp de aproximativ 2-3 minute. Adăugați ardeiul gras, dovlecelul și lăsați pe foc încă 3 minute, apoi se adaugă orezu. Amestecați totul bine și prăjiți totul încă 5 minute.  
  3. Se stinge cu puțin vin alb. Condimentați cu sare, piper și boia dulce. Se dizolvă șofranul în două linguri de apă caldă, apoi se adaugă în paella.
  4. Se toarnă bulionul de legume și se gătește aproximativ 15-20 minute sau până când orezul este fiert și a absorbit mare parte din lichid. Dacă mai este nevoie, completați cu bulion.
  5. Odată ce orezul este gătit, adăugați mazărea, roșiile uscate, măslinele, cubulețele de tofu și anghinarele. Gătiți totul aproximativ 3 minute.
  6. La final se presară pătrunjelul proaspăt și se servește cu felii de lămâie.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!