Paste bologneze cu jackfruit și parmezan vegan

Paste bologneze cu jackfruit și parmezan vegan

Dacă nu consumați carne, o alternativă vegană delicioasă este jackfruit-ul . Jackfruit este un fruct- minune, cel mai mare fruct din lume, bogat în nutrienți, care are o textură asemănătoare cărnii.  

Combinația de jackfruit cu  paste bologneze vegane este absolut delicioasă, merită să încercați această rețetă!

Ingrediente:

Pentru parmezanul vegan:

Mod de preparare:

  1. Încălziți uleiul într-o tigaie wok mare și puneți la prăjit morcovul, țelina și usturoiul timp de 10 minute, amestecând constant.
  2. Între timp, pregătiți parmezaul vegan. Puneți într-un robot de bucătărie drojdia inactivă, usturoiul granulat și caju-ul și mixați-le până obțineți un amestec fin. Adăugați puțină sare, dacă este nevoie.
  3. Peste legumele prăjite adăugați jackfruit-ul, lintea, pasta de roșii, pudra de legume și cimbrul, apoi acoperiți și gătiți timp de 25 minute.  Adăugați puțină apă dacă este nevoie, însă ar trebui să aibă o consistență mai groasă.
  4. Fierbeți spaghetele urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Se scurg de apă și se adaugă peste compoziția de legume și se amestecă bine. Se iau de pe foc și se toarnă într-un vas mare. Peste acestea se presară parmezanul vegan și ,opțional, pătrunjelul tocat.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!