Paste cu ciuperci și smântână

Paste cu ciuperci și smântână

Această rețetă este perfectă pentru zilele în care doriți să faceți ceva de mâncare rapid și gustos pentru cei dragi. Smântâna, parmezanul, vinul alb, coaja de lămâie și pătrunjel se combină perfect și fac din această rețetă o cină delicioasă și aromată.

Ingrediente:

Mod de preparere:

  1. Încălziți uleiul și untul într-o tigaie wok și puneți ceapa la prăjit la foc mic timp de 10 minute sau până se înmoaie și se face aurie.
  2. Adăugați ciupercile și gătiți-le timp de 10 minute la foc mediu. Se adaugă usturoiul și vinul și se gătește totul la foc mic până scade la jumătate din cantitate.
  3. Se pune smântâna vegetală și se gătește în continuare, tot la foc mic, apoi se adaugă coaja de lămâie și parmezanul. Condimentați cu sare și piper negru după gust.
  4. Între timp, fierbeți pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După ce au fiert, scurgeți pastele de apă,dar păstrați 100ml din apa acestora. Puneți-le în tigaie peste sosul cremos și amestecați bine. La final se adaugă pătrunjelul. Pentru servire, le puneți în cate o farfurie și puteți presăra peste ele încă puțin parmezan, dacă doriți

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!