Paste fara gluten cu pesto

Paste fara gluten cu pesto

Bucurati-va de aceasta reteta delicioasa de paste fara gluten cu pesto in putin peste 30 de minute!

Acest preparat de paste super rapid si usor este perfect pentru zilele de primavara si vara. Rosiile cherry proaspete si frunzele de busuioc il fac incredibil de delicios si racoritor. Atunci cand este facut acasa, sosul pesto este o alternativa sanatoasa la alte sosuri, avand arome naturale si racoritoare. Incredibil de adevarat?

Nu uitati sa adaugati o crenguta de busuioc in vas inainte de servire pentru a-i da o nota speciala.

Mod de preparare paste:

• Jumatate de dovleac, taiat cubulete;
• 300 de grame de ciuperci naturale feliate;
• 200 de grame de spaghete (paste) fara gluten;
• Ceapa verde;
• 1,5 litri de apa, un strop de ulei si putina sare.

Ingrediente sos:
• 40 de grame de fistic sau nuci de pin decojite;
• 5 frunze de busuioc proaspat;
• 80 de grame de ulei de masline extravirgin;
Sare (dupa gust).

Mod de preparare general:

Punem fisticul si frunzele de busuioc intr-un mixer. Se amesteca  timp de 10 secunde la viteza mare. Se adauga restul ingredientelor si se amesteca timp de 15 secunde. la viteza medie. Pune amestecul deoparte.

Se toarna apa intr-o cratita, un strop de ulei si putina sare  iar cand apa incepe sa fiarba adauga pastele si fierbele  atata timp cat este  specificat pe ambalaj. Dupa ce sunt fierte scurgeti folosind o strecuratoare si treceti pastele sub apa foarte rece.

 In timp ce gatim pastele, prajim usor legumele (dovlecel, ceapa verde si ciupercile). Dupa ce am terminat de gatit spaghetele si le-am scurs bine le punem in tigaie si le prajim impreuna cu legumele doua-trei minute.

Serviti sos pesto dupa gust si bucurati-va de o masa sanatoasa!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!