Turtă dulce vegană

Turtă dulce vegană

Se apropie sărbătorile și sezonul prăjiturilor, așa că v-am venit în ajutor cu o rețetă de turtă dulce vegană.

Vă asigurăm că este delicioasă!

Ingrediente:


Pentru glazură:


Mod de preparare:

  1. Într-un castron de dimensiune medie combinați făinurile, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și cuișoarele și lăsați-le să se așeze.
  2. Într-un castron mare, puneți uleiul de cocos și zahărul. Se bat bine timp de 1-2 minute până când amestecul este spumos și ușor. Adăugați apoi apa, melasa și vanilia și bateți totul  încă 30 de secunde pentru a se amesteca bine.
  3. Adăugați treptat amestecul de făină în amestecul de zahăr crem, amestecând constant cu un tel pentru a se omogeniza.
  4. Rulați aluatul și înfășurați-l în folie de plastic. Se lasă la frigider peste noapte (sau cel puțin 2 ore). Înainte de rulare, lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de o oră.
  5. Preîncălziți cuptorul.
  6. Întindeți aluatul direct pe hârtie de pergament. Acesta ar trebui să aibă o grosime de 1 cm. Folosiți diferite forme de prăjituri pentru a tăia aluatul, iar surplusul îl îndepărtați cu ajutorul unei spatule. Repetați procesul până ați folosit tot aluatul.
  7. Puneți turta dulce în tavă , pe hârtie de pergament și băgați-o la cuptor. Coaceți timp de 8-10 minute, sau până când se rumenesc ușor pe margine.
  8. Între timp, cât turta dulce este la cuptor, pregătiți glazura. Adăugați toate ingredientele pentru aceasta într-un bol și amestecați-le bine până se formează o pastă relativ groasă, dar ușor de manevrat. La nevoie mai puteți adăuga o lingură de apă.
  9. După ce ați scos turta dulce prăjiturile de la cuptor, lăsați-le să se răcească complet înainte de a le decora.


Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!