Înghețată de vanilie- vegană

Înghețată de vanilie- vegană

Răsfățați-vă cu această înghețată de vanilie, fără lactoză și fără ouă, desertul perfect pentru vară. Un desert vegan ușor de făcut, pe care îl puteți combina și cu fructe proaspete.

Ingrediente

Mod de preparare:

  1. Se toarnă laptele de cocos într-o cratiță, păstrând aproximativ 25 ml într-un castron mic. Se adaugă  zahărul, sarea, turmericul și pudra de vanilie. Se încălzește la foc mic timp de 10 minute până când zahărul s-a topit și amestecul începe să scoată aburi.
  2. Se pune făina de porumb peste laptele de cocos rămas în castron și se amestecă până se omogenizează. Se toarnă peste laptele fierbinte, amestecând constant,  și se continuă fierberea încă 5-10 minute, până când amestecul are o consistență cremoasă.
  3. Se ia de pe foc, se răstoarnă într-un castron și se acoperă. După ce a ajung la temperatura camerei se pune la rece cel puțin 2 ore.
  4. Se toarnă amestecul răcit într-un aparat de înghețată și se amestecă timp de 20-30 minute până se obține o înghețată moale. Dacă nu aveți un aparat de înghețată puneți compoziția la congelator timp de 2-3 ore, amestecând la fiecare 20 de minute cu o furculiță pentru a sparge cristalele mari de gheață, după care se lasă la congelată până obțineți consistența dorită.

Poftă bună!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!