CADOURI

Afiseaza: 1-21 din 29 produse

 Filtre

CADOURI PENTRU CEI DRAGI!

 

Cadourile sunt un motiv de bucurie atât pentru cel ce oferă cât și pentru cel ce primește. Cu atât mai mult cu cât este oferit din suflet. 

 

Fericirea constă în consolidarea relațiilor cu familia, între prieteni sau la locul de muncă. La urma urmei, noi, oamenii, suntem ființe sociale, iar cumpărarea unui mic cadou , fie chiar și o cafea, o bere oferită colegilor de muncă vă fac să vă simțiți bine, mulțumirea celuilalt facându-ne să  ne simțim fericiți în noi înșine.
 

A oferi cadouri are multe beneficii pentru noi ca persoană cât și pentru relațiile cu ceilalți:
 

Suntem mai fericiți

Stiați că... studiile au găsit dovezi că devenim mai fericiți atunci când cheltuim bani pentru alții, mai mult decât atunci când cheltuim banii cu noi?! Expresia de pe fața persoanei care primește cadoul atunci când îl deschide declanșează eliberarea endorfinelor în creierul celui care oferă, producând aceleași sentimente euforice de plăcere și bucurie pe care le putem experimenta după o sesiune de sport sau atunci când ne îndrăgostim.
 

Întărește legăturile cu ceilalți

Un cadou atent și bine pus la punct poate întări și dezvolta legătura cu o altă persoană. Un cadou   poate fi o modalitate non-verbală pentru o persoană de a-și exprima sentimentele și aprecierea față de celălalt. De exemplu, după avut o zi groaznică la serviciu a partenerei, oferirea unui buchet din florile preferate vă fac pe amândoi fericiți și cu siguranță întăresc relația.
Anumitor persoane le displace să ofere cadouri. Aceștia cred că efortul este prea mare, cadoul este prea scump sau nu vor să simtă presiune socială. Dar cadoul nu trebuie să fie scump. Un mic cadou atent ales poate fi de neprețuit. Cadourile nu ne fac fericiți pentru că sunt excesiv de scumpe, ci ne fac fericiți pentru că ne permit să ne conectăm cu cineva la care ținem.
 

Te simți generos

A oferi cadouri și a aduce fericirea altora te poate face să te simți mândru și generos.
 

Poți face viața altora mai bună

Oferirea de cadouri nu înseamnă doar a arăta că aprecizi pe cineva. Uneori, un prieten sau un membru al familiei trece printr-o perioadă grea. Poate au nevoie de bani sau nu își permit un produs de care au nevoie. Dacă îți permiți să îi ajuți, indiferent dacă financiar este mult sau mai puțin, faptul că le poți face viața chiar și un pic mai bună aduce un nou sens vieții lor și vieții tale!

A dărui creează bucurie, dar ar trebui să ne gândim și la ce și cum cumpărăm.
În magazinul nostru găsești seturi de cosmetice gata făcute sau seturi pe care le puteți crea. Poți dărui un set cadou pentru femei, set cadou bărbați sau chiar un set cadou pentru învățătoare!  Dacă totuși cosmeticele nu se potrivesc cu nevoile persoanei dragi, puteți oferi un voucher cadou cu o valoare la alegere, cu un text care poate fi personalizat, cu care se poate cumpăra orice produs. Are de ales din 3500 de produse: alimente bio, suplimente naturale, suplimente sportive, produse vegane, cosmetice bio, detergenți ecologici, produse pentru copii..Echipa noastră este aici pentru suport!
 

Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!