Mix de faina bio pentru ciabatta fara gluten

Biovegan
nou
34,19 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Cod Produs: 10148 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

amidon de porumb*, amidon de tapioca*, faina integral de orez *, amidon de cartofi*, faina alba de orez*, faina integrala de mei *, faina de porumb *, pudra de maia de quinoa* (94% produse macinate de quinoa*, produse macinate de orez*), sare, tarate de psyllium*, must concentrat de struguri*, proteine ​​de in* .*provine din agricultura ecologica.

Mix de faina bio pentru ciabatta FARA GLUTEN este primul nostru amestec de copt vegan si fara gluten pentru ciabatta de calitate organica. O ciabatta cu o crusta minunat de crocanta si o textura moale se poate pregati din acest amestec de copt cu doar cateva miscari si putin ulei de masline, apa si drojdie. Painea poate fi rafinata cu masline sau rosii uscate dupa bunul plac, evocand un pic de sarbatori in farfurie.

Mod de preparare:

Mai aveti nevoie de:

  • 450 ml apa calduta
  • 3 linguri (30 ml) ulei de masline bio
  • 1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g)
  • niste faina fara gluten
  • mixer manual cu carlig pentru aluat

Asa faci din ea doua paini
1. Pune amestecul de paine intr-un bol, amesteca-l cu drojdia uscata si apoi adauga apa si 2 linguri ulei. Framantati totul bine, mai intai incet timp de 1 minut si apoi timp de 4 minute la cel mai inalt nivel cu mixerul manual.
2. Acoperiti aluatul cu un prosop umed si lasati-l sa creasca intr-un loc cald timp de 45 de minute.
3. Preincalziti cuptorul la 200°C cuptor ventilat sau 225°C la caldura sus/inferioara si puneti un vas rezistent la cuptor umplut cu apa in cuptor.
4. Peste aluat se toarna 1 lingura de ulei de masline, se rastoarna pe o suprafata de lucru si se modeleaza in doua dreptunghiuri de aproximativ 15 x 20 cm. Indoiti o parte lunga a aluatului in aproximativ 2/3 si indoiti cealalta parte peste ea.
5. Puneti aluatul ambelor paini, cu partea neteda in sus, pe foaia de copt si lasati-l din nou la dospit aproximativ 15 minute.
6. Presarati ambele ciabatta cu faina si coaceti timp de 30 de minute in cuptorul cu convectie sau 40 de minute la caldura sus/jos.
7. Dupa coacere, lasa painile sa se raceasca putin pe un gratar inainte de a le savura.

Sfat: Rafinati-va ciabatta cu masline sau rosii uscate! Pentru a face acest lucru, trebuie pur si simplu sa le framantati pentru scurt timp in aluat la sfarsitul pasului 1.

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|susan|telina

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 990

Kcal: 234

Grasimi: 3,5g

Acizi Grasi Saturati: 0,6g

Glucide: 48g

Zaharuri: 1,0g

Fibre: 2,0g

Proteine: 2,1g

Sare: 1,3g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!