Musli cu ovaz si fructe fara gluten

BauckHof
nou
32,44 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 431695 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi integrali de ovaz* fara gluten 68%, fructe uscate* 19%(stafide*, bucati de caise*, bucati de mere*, bucati de capsuni*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*), samburi de floarea soarelui*, seminte de in auriu*. *provin din agricultura ecologica

Acest musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compozitie fructata neindulcita, dar fantastica.

Ovazul natural are un raport echilibrat intre diferite substante nutritive:

  • Ovazul contine in mod natural vitamina B1
  • Continutul de fier din ovaz este mai mare decat alte cereale
  • Ovazul contine fibre solubile

Caracteristici generale:
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in dieta fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa incorporeze incet si treptat ovaz intr-o dieta fara gluten. Musliul cu ovaz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea painii, a chiflelor, a biscuitilor, a barelor de muesli etc.
Particularitati: Ovazul pentru „musli de ovaz fara gluten” este cultivat si procesat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru a ne asigura ca nu contine gluten si garantam un continut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentara spune: „Ovazul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie sa fie produs, preparat si / sau prelucrat in asa fel incat sa fie exclusa contaminarea cu grau, secara, orz sau incrucisarea acestora; continutul de gluten al ovazului nu trebuie sa depaseasca 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricatie: Ovazul pentru fructele noastre de musli de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre fermierii parteneri pe termen lung. Atat in ​​cultivare, cat si in procesare, ovazul nu contine contaminari cu cereale care contin gluten. Pentru fulgii de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in culturi organice controlate.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Indulcire: ne indulcit

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: Spice de grau fara gluten de la DZG, societatea vegana

Alergeni: ovaz

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|nuci|susan

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1615

Kcal: 384

Grasimi: 11g

Acizi Grasi Saturati: 1,5g

Glucide: 54g

Zaharuri: 13g

Fibre: 9,6g

Proteine: 12g

Sare: 0,02g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!