Polenul crud de trandafir sălbatic și măr are un conținut bogat de vitamine C, A, fosfor, minerale, oligoelemente, antioxidanți, potasiu, fier și flavonoide ce facilitează absorbția de calciu. Acesta susține și întărește sistemul imunitar, ținând departe de organism infecțiile microbiene.
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr este și un foarte bun antianemic, reglează tranzitul intestinal și combate constipația, menținând o stare de echilibru în organism.
Administrarea polenului crud de trandafir sălbatic și măr:
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi administrat atât în forma lui naturală, cât și amestecat cu un iaurt natural sau cu o salată de fructe, la prima masă a zilei.
Doza uzuală recomandată:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)
Adulți - 1 lingură/zi (15 g).
Polenul crud este recomandat copiilor peste 12 luni.
Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 6-7 săptămâni, de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.
Mod de păstrare a polenului crud de trandafir sălbatic și măr:
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC.
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.
Deși se păstrează la congelator, polenul crud de trandafir sălbatic și măr nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator.
De reținut!
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr poate fi pus și scos din congelator de nenumărate ori, păstrându-și integral calitățile.
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect
Polenul crud de trandafir sălbatic și măr ECO este atestat de către Bio-România, având statutul de produs ecologic și produs natural.