Gelatina vegana rosie fara gluten

Biovegan
nou
7,48 RON
In stoc

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 14488 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

agar agar*, amidon din cartofi*, faina de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere: tratat de potasiu. *provin din agricultura ecologica. ¹piatra vinului. ²zaharuri naturale.

Datorita consistentei rafinate a glazurii de tort Biovegan, fara adaos de zahar, si a culorii sale rosii obtinuta intr-un mod natural se vor evidentia intr-un mod optim fructele de pe tarta.

Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se amesteca in continuare mai des timp de aprox. 10 minute pana ce glazura se raceste si devine putin mai consistenta. Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).


Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|telina

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 1173

Kcal: 279

Grasimi: <0,5g

Acizi Grasi Saturati: <0,1g

Glucide: 56g

Zaharuri: 4,7g

Fibre: 26g

Proteine: 1,1g

Sare: 0,18g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!