Mix de faina pentru paine de ovaz fara gluten

Biovegan
nou
31,96 RON
Stoc epuizat

Durata de livrare: 2 - 5 zile

Cod Produs: 10147 Ai nevoie de ajutor? 0742203383
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

51% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 13,2% faina integrala de ovaz*, faina de porumb*, proteine ​​de in, sare, maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*, acidifiant: tartrat de potasiu pur; agent de crestere: bicarbonat de sodiu. *provin din agricultura ecologica.

Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.

Painea bio de ovaz are un gust grozav.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz

  • 500 ml de apa
  • 2 linguri (20 ml) otet bio (de ex. OTET DE MERE)
  • tava (20 cm sau 25 cm)
  • Mixer manual cu carlig pentru aluat
  • Optional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata

Nota: otetul bio este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.

Urmati pasii:
1. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa. Acum ungeti bine tava de copt.
2. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un bol de mixare si framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
3. Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l – de exemplu, cu o spatula umezita.
4. Lasam aluatul sa se odihneasca 15 minute pana cand cuptorul este preincalzit.
5. Daca va place, presarati aluatul cu fulgi de ovaz, introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Terminat!

Sfat: simtiti-va liber sa fiti creativ cand decorati painea cu ovaz. Semintele si samburii pentru un pic de crunch in plus sunt, de asemenea, foarte potrivite ca topping. Doar incearca!

Alergeni: ovaz

Urme de alergeni: fructe cu coaja lemnoasa|lupin|mustar|soia|susan|telina

Valori Nutritionale/100g:

Kj: 935

Kcal: 221

Grasimi: 3,1g

Acizi Grasi Saturati: 0,6g

Glucide: 40g

Zaharuri: 0,7g

Fibre: 4,8g

Proteine: 6,3g

Sare: 1,4g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!