Durata de livrare: 2 - 5 zile
spelta*[tip de grau] 48% (srot integral de spelta*, faina integrala de spelta* 4%), maia* 27% (apa, srot integral de secara*, srot integral de spelta*), apa, sare de mare, drojdie*. *provin din agricultura ecologica.
Paine facuta din 90% spelta bio si 10% secara ecologica. Specialitatea de paine integrala, obtinuta din cereale integrale proaspat macinate si maia naturala, o experienta de gust foarte speciala. Vechea specie de cereale este in multe cazuri alegerea potrivita. PEMA utilizeaza numai spelta valoroasa din agricultura ecologica.
Painea de spelt bio Frankenkorn este o specialitate de paine integrala, facuta din ingrediente
integrale proaspat macinate si aluat natural, o experienta gustativa foarte speciala. In multe cazuri, spelta este alegerea potrivita atunci cand vine vorba de o valoare nutritiva ridicata si de o buna digestibilitate.
Propulsor: drojdie, aluat natural
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania, Franta
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura germana
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001
Alergeni: grau|secara|spelta
Urme de alergeni: lupin
Valori Nutritionale/100g:
Kj: 848 Kcal: 201 Grasimi: 1,9g Acizi Grasi Saturati: 0,2g Glucide: 35g Zaharuri: 2,7g Fibre: 7,0g Proteine: 6,8g Sare: 0,90g