POLEN CRUD DE PAPADIE SI SALCIE - ECO - 230G

APILAND
-10%
34,00 RON   30,60 RON
Asigură o bună funcționare a ficatului
Ameliorează afecțiunile hepatice
Ajută în procesul de detoxifiere a ficatului și rinichilor
Întărește sistemul imunitar
In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AP043 Ai nevoie de ajutor? 0752210771
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Polenul crud este considerat unul dintre cele mai pure alimente care aduce un aport complex de elemente nutritive organismului uman. În polenul crud se regăsesc toate elementele chimice care constituie corpul omenesc. Menționăm ca macroelemente minerale: Ca, Mg, P, K, Na, și ca microelemente minerale: Cu, Fe, Mn, Ni, S, Se, Si, Zn, B, Co, Cr, I, Mo. 

Folosit cu regularitate, polenul crud de păpădie și salcie asigură o bună funcționare a ficatului și ameliorează afecțiunile hepatice. Acesta este un bun aliat în curele de detoxifiere pentru ficat și rinichi, intensificând arderea grăsimilor. 
Polenul crud de păpădie și salcie are un conținut bogat de vitamine A, C, D, B, minerale, potasiu, zinc și fosfor. Dintre acestea, amintesc ca element esențial pentru organismul uman - zincul. Deși organismul uman conține aproximativ 2 până la 3 grame de zinc, peste 300 de enzime diferite cu funcții vitale în organism depind de aportul de zinc pentru a funcționa la parametri înalți.
Mai mult, datorită conținutului bogat de bioflavonoide, polenul crud de păpădie și salcie întărește imunitatea și este un bun antioxidant. Spre exemplu, 30 g de polen echivalează cu consumul a 1,35 kg de broccoli.  

Polenul crud de păpădie și salcie ECO este un produs ecologic certificat de Ecoinspect.
Polenul crud de păpădie și salcie ECO este atestat de către Bio - România, având statutul de produs ecologic și produs natural.

Mod de administrare:
Copii - 1 linguriță/zi (5 g)

Adulți - 1 lingură/zi (15 g).

Pentru eficiență maximă, se recomandă o cură de minim 7 săptămâni (3 caserole), de două ori pe an, primăvara și toamna. Polenul crud poliflor poate fi consumat tot timpul anului, fără restricții.

Condiții de păstrare:

Polenul crud de păpădie și salcie
se păstrează obligatoriu la congelator, la temperaturi cuprinse între -5ºC și -18ºC. 

Polenul crud de păpădie și salcie rezistă până la 5 zile în afara congelatorului, în ambalajul original, și până la 10 zile în frigider, după desigilare, fără să își piardă din proprietăți.

Deși se păstrează la congelator, polenul crud de păpădie și salcie nu îngheață datorită conținutului său scăzut de apă (aproximativ 8-10%). Acest lucru permite consumul său imediat după ce a fost scos din congelator. 

Scrie un review


Suport clienti 09:00- 16:00

0752210771 contact@bioveg.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!