Mierea de Manuka este o miere monofloră, adunată și preparată de albine din florile cu parfum proaspăt ale arborelui de Manuka, originar din Noua Zeelandă.
Proprietățile sale medicinale au fost recunoscute încă din timpuri străvechi și sunt foarte apreciate și azi, aceasta având puternice efecte: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii și antifungice, fiind extrem de eficientă în susținerea sistemului imunitar și ameliorarea unei mari varietăți de probleme de sănătate.
MGO™, factorul unic al mierii de Manuka este o componentă terapeutică care are rolul de a indica puterea antibacteriană a acestui produs apicol. Proprietățile antibacteriale sunt cu atât mai mari cu cât nivelul MGO™ este mai mare.
Manuka MGO™ 400+ cu aromă naturală de lămâie au un gust delicios ce îmbină perfect beneficiile mierii de Manuka cu gustul proaspăt al lămâii, aducând un plus de vitamina C.
Mierea de Manuka MGO™ 400+ conține un grad ridicat de MGO™, fiind eficientă pentru ameliorarea durerilor din gât. Conținutul de Metilglioxal (MGO™) din tipul de miere de Manuka utilizat în acest produs a fost testat și certificat ca fiind de MGO™ 400+, adică cel puțin 400mg/kg.
Bomboanele cu miere de Manuka MGO™ 400+ cu aromă naturală de lămâie au ingrediente 100% naturale, fiind potrivite pentru întreaga familie. Acestea nu conțin arome și coloranți artificiali, gluten, urme de alune. Sunt potrivite pentru vegetarieni.
Mod de administrare:
Bomboana se dizolvă ușor în cavitatea bucală. Se administrează de până la 5 ori/zi, după necesitate.
Nu se administrează copiilor sub 6 ani.
Condiții de păstrare:
A se păstra la loc uscat și răcoros. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.