Procesarea la temperaturi joase a mierii de salcam cu prune aduce aroma prunelor intr-un mix delicios si plin de nutrienti.
Prunele sunt extrem de hranitoare si contin numeroase beneficii pentru sanatate. Acestea contin multe vitamine si minerale, pe langa fibre si antioxidanti care va pot ajuta sa reduceti riscul de aparitie a mai multor boli cronice.
Beneficiile prunelor:
-Contin numerosi nutrienti
-Amelioreaza constipatia
-Sunt bogate in antioxidanti, care ajuta auta la reducerea inflamatiilor si la protejarea celulelor impotriva radicalilor liberi
-Proprietatile acestora ajuta la mentinerea glicemiei sub control
-Imbunatatesc sanatatea oaselor
-Reduc tensiunea arteriala crescuta si nivelul colesterolului, care sunt factori majori de risc pentru bolile de inima.
Mierea de salcam este un adevarat medicament natural:
- Este bogata in antioxidanti: flavonoide, caroten, reducand astfel riscul de a dezvolta diferite afectiuni ca bolile de inima, cancerul.
- Are proprietati antibacteriene- rpin copntinutul de peroxid de hidrogen, fiind eficienta chiar impotriva Staphylococcus aureus
- Proprietatile sale antibacteriene si antioxidante o fac eficienta in vindecarea ranilor si in prevenirea, chiar tratarea acneei.
Ingrediente: Miere de salcam provenita din Romania (min. 68 %), prune crude (27%), suc de visine crude (3 %), suc de lamaie.
Valoare energetica:
- 345 kcal / 1467 kJ.
-Grasimi <0,1g din care acizi grasi saturati < 0,1g.
-Proteine: 0,4 g.
-Sare: 0,08g.
-Carbohidrati: 85,9g, din care zaharuri 84g.