Procesarea la temperaturi joase a mierii de salcam cu petalele de trandafiri si lamaie aduce aroma trandafirilor intr-un mix delicios si plin de nutrienti.
Petalele de trandafiri au beneficiile lor, fiind bogate in minerale, flavonoizi vitaminele A, C, E, D, K, acid citric, acid malic si acizi grasi esentiali.
Mierea de salcam este un adevarat medicament natural:
- Este bogata in antioxidanti: flavonoide, caroten, reducand astfel riscul de a dezvolta diferite afectiuni ca bolile de inima, cancerul.
- Are proprietati antibacteriene- rpin copntinutul de peroxid de hidrogen, fiind eficienta chiar impotriva Staphylococcus aureus
- Proprietatile sale antibacteriene si antioxidante o fac eficienta in vindecarea ranilor si in prevenirea, chiar tratarea acneei.
Ingrediente: Miere de salcam provenita din Romania (min. 80 %), petale crude de trandafiri (min. 7 %), suc de lamaie.
Valoare energetica: 286 kcal / 1216 kJ. Grasimi: 0,1g din care acizi grasi saturati < 0,1g. Proteine: 0,3 g. Sare: 0,05 g. Carbohidrati: 71,0 g, din care zaharuri 71,0 g.
Scrie un review