COSMETICE BIO

Afiseaza: 1-21 din 783 produse

 Filtre

PRODUSE COSMETICE BIO: ÎNGRIJIRE NATURALĂ

 

Pielea ta este cel mai mare organ viu care respiră de pe corpul tău și absoarbe mare parte din ingredientele conținute de cosmetice. Până la 60% din ceea ce aplicați pe piele este absorbit în fluxul sanguin și circulă apoi în organism.

Vorbim aici despre cosmetice bio, despre avantajele pe care utilizarea lor le are asupra sănătății noastre. Iată 6 motive pro utilizării de produse cosmetice bio ieftine dacă ne gândim la sănătatea pe termen lung!
 

1. Produsele non-organice de îngrijire a pielii conțin ingrediente dăunătoare

Produsele pentru îngrijirea pielii care nu sunt organice conțin substanțe chimice sintetice, create de om, cum ar fi laurul de sodiu, uleiuri minerale, lauret sulfat și toxine care ar putea fi reziduuri de pesticide. De asemena, pot conține ulei mineral, petrol, parabeni și alte substanțe chimice care, folosite pe termen lung, pot provoca iritații ale pielii, dezechilibru hormonal, pot intoxica organe vitale și chiar provoca cancer.
 

2. Cosmeticele bio certificate conțin derivate din plante și alte ingrediente naturale.

Aceste ingrediente organice sunt cultivate fără utilizarea de pesticide, erbicide, îngrășăminte sintetice, organisme modificate genetic (OMG-uri) și alți aditivi sau substanțe chimice. Cu aceasta, poți fi sigur că pielea și corpul tău absorb doar ingrediente naturale reale care nu sunt dăunătoare.
 

3. Produsele organice nu sunt alergenice

Fără substanțe chimice dure, produsele organice de îngrijire a pielii sunt mai puțin susceptibile a provoca reacții alergice, inflamații sau iritații
 

4. Produsele bio de îngrijire a pielii sunt mai eficiente

Plantele cultivate organic conțin un nivel mai ridicat de vitamine antioxidante vitale decât plantele neorganice. Mai mult, până la 95% din conținutul unui produs organic de îngrijire a pielii sunt ingrediente active comparative cu  produsele sintetice de îngrijire a pielii, la care ingredientele active reprezintă doar 5-10% din conținutul său.
 

5. Pe termen lung efectul utilizarii de cosmetice bio pentru ten este unul benefic

Deși pe termen scurt efectul utilizarii cosmeticelor ce conțin substanțe dăunătoare poate fi unul vizibil cu ochiul liber, utilizarea prelungită a acestora provoacă îmbătrânirea prematură și riscul crescut de a dezvolta pete solare.
Prin folosirea de bio cosmetice , chiar dacă rezultatele pot fi mai lente, acestea sunt delicate cu pielea dvs. și nu vă vor face rău pe termen lung.
 

6. Sprijiniți produsele de îngrijire a pielii fără cruzime față de animale

 

Industria de cosmetic convenționale efectuează teste pe animale pentru a se asigura că sunt sigure pentru uz uman. Produsele organice nu trebuiesc testete, deoarece, conținând ingrediente naturale, sunt sigure și inofensive! Așa că alege atunci când ești în fața raftului fizic sau virtual de cosmetice din magazin produse bio!
 

De pe Bioveg poți comanda cosmetice bio online, fiind disponibilă o gamă largă de produse care te ajută în fiecare pas din viață:  cea mai bună cremă de mâini pentru atunci când ai mâini crăpate, lapte de corp pentru atunci când ai pielea uscată, pasta de dinți bio cu și fără fluor pentru întreaga familie, balsam de buze fără parabeni și petrolați, deodorant natural fără aluminiu , cremă  protecție solară pentru copii și pentru adulți fără parabeni, parfum fără ftalați, vegan, cosmetice bio pentru bărbați, toate sunt aici și te așteaptă să le descoperi!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!