SUPLIMENTE

Afiseaza: 1-21 din 358 produse

 Filtre

TRATAMENTE NATURISTE, REMEDII BIO

 
Există numeroase dovezi că plantele medicinale au fost folosite încă din civilizația antică pentru a  vindeca afecțiunile comune. Aceste plante produc compuși benefici care acționează ca un mecanism natural de apărare împotriva anumitor bolile, a infecțiile fungice, bacteriene. Există remedii tradiționale și naturale care s-au dovedit științific că sunt benefice. De exemplu s-a demonstrat că afinele pot preveni infecțiile tractului urinar la femei, în timp ce turmericul este recunoscut ca „un puternic antioxidant, anticancerigen, antiinflamator, antimicrobian”.

Utilizarea de remedii naturiste, pe bază de plante a cunoscut o creștere evidentă a popularității în ultimul deceniu, probabil datorită faptului că s-a văzut că medicina modernă acordă mai multă importanță prescrierii medicamentelor în loc să se concentreze pe prevenirea bolilor printr-un stil de viață sănătos.

Cu mențiunea că rolul medicului este totuși foarte important și că în unele afecțiuni medicamentele alopate pot fi vitale, sunt multe dezavantaje în folosirea medicamentelor alopate în tratarea afecțiunilor ușoare ce au variante naturiste.
 

Dezavantajele folosirii medicii alopate:

- Sunt mult mai scumpe
- Medicamentele pot avea multe efecte adverse, unele foarte grave
- Medicamenetle alopate pot da dependență atât psihică cît și fizică
- Medicina modernă ajută în majoritatea cazurilor la tratarea simptomelor, nu la identificarea/ tratarea sursei bolii.
- Nu are ca scop prevenirea bolii sau a dezarmoniei sau a deficiențelor nutriționale.
 
Remediile naturiste combinate cu un stil de viață sănătos pot fi mai eficiente decât medicamentele alopate prin conținutul de substanțe active conținute, prin conținutul de antioxidanți, de vitamine.
 

Avantajele folosirii remediilor naturale:
- Medicina naturală este adesea mai rentabilă
- Ajută la stimularea sistemului imunitar.
- Poate ajuta la depășirea deficiențelor nutriționale și la sprijinirea vindecării în același timp.
- În general, medicina naturală are foarte puține efecte secundare.
- Materiile prime necesare sunt disponibile în natură.
- Pot fi folosite cu riscuri minime la prevenirea multor boli


Imunitatea copiilor, mai ales în anotimpul rece, ar trebui stimulată natural prin alimentație și oferirea de suplimente bogate în antioxidanți, complexuri de vitamine naturale fără adaosuri chimice.
Remedii pentru tuse pot fi mierea de Manuka, amestec de miere și păstura, tinctura de propolis si multe alte produse pe care le gasești in magazinul nostru.
Remedii naturiste pentru diaree, pe lângă o bună hidratare și o alimentație corectă pot ajuta la o recuperare rapidă: cărbune medicinal, probiotice, mucilagiu de semințe de chia sau de in, enzime digestive.
Remedii naturiste pentru constipație pot fi cerealele integrale, alimete bogate in fibre . Un produs naturist ce are bune rezultate este Detoxicolon – Dacia Plant.
De asemena, remedii naturiste pentru candida pot fi plante și produse bio care ne sunt la îndemână: usturoi, ceai de mușețel, ceai de pelin, scortișoara, ulei de cocos, ulei de cimbru, oțet de mere.
 

În magazinul nostru găsiți și suplimente naturale marca SECOM și DACIA PLANT, cu produse de calitate superioară, în special cu produse ce stimuleaza imunitatea: Vitamina c Secom, Calmotusin de la Dacia Plant, Vitamina D Secom, probiotice Secom, ulei de peste Secom și multe alte produse naturale!

De preferat este ca remediile naturiste sa fie produse bio, lucru care le marește indiscutabil eficiența.

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!