VEGAN

Afiseaza: 1-21 din 576 produse

 Filtre

PROTEJEAZĂ VIAȚA- CONSUMĂ PRODUSE VEGANE!

 

Ce înseamnă vegan? Veganismul este un mod de viață care încearcă să excludă, pe cât posibil și practic, toate formele de exploatare și cruzime împotriva animalelor pentru hrană, îmbrăcăminte sau orice alt scop.

Există multe modalități de a îmbrățișa viața vegană, lucrul pe care îl au toți veganii în comun fiind o dietă bazată pe plante, evitând toate alimentele animale, cum ar fi carne (inclusiv pește, crustacee și insecte), lactate, ouă și miere, precum și evitarea materialelor derivate din animale, a produselor testate pe animale și locurilor care folosesc animale pentru divertisment.

Aici găsești o varietate de produse atât pentru vegani cât si pentru cei ce îmbrățișează stilul raw vegan, produse care înlocuiesc produsele de origine animala sau care ajută la crearea de noi rețete pentru tot ce înseamnă mâncare vegană : lapte vegetal din migdale, din orez sau soia, dulciuri vegane, meniuri gata preparate vegane, cosmetice vegane netestate pe animale.
Cu produsele noastre poți crea o multitudine de rețete vegane: retete de prăjituri vegane, de prăjituri raw- vegane cât și rețete de mâncăruri vegane sărate, având înlocuitori pentru produsele clasice .

Toate produsele sunt alese cu grijă pentru cei care aleg sa protejeze viața și mediul inconjurător!

Suport clienti 09:00- 16:00

0742203383 contact@bioveg.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!